- Autor: tkoskubova
- Doba přípravy (min.): 5
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Eidam 30% | 20 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Rajčata | 30 |
Ředkvičky | 30 |
Pórek | 10 |
Olej řepkový | 3 |
Dochucovadla:
Sůl,sladká paprika,oregano
Energetická hodnota celkem: 715 kJ
Bílkoviny (g): 13,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 3,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Ředkvičky nakrájíme na tenké plátky a dáme podusit na pánvičku s troškou oleje.Přidáme rozšlehané vejce,nakrájené rajče,případně trochu pórku.Na téměř upečenou omeletu poklademe plátky tvrdého sýra.Osolíme,okořeníme a můžeme si pochutnat.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.