- Autor: tkoskubova
- Doba přípravy (min.): 8
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej řepkový | 5 |
Celer bulva | 600 |
Dochucovadla:
Sůl
Energetická hodnota celkem: 966 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 483 kJ
Bílkoviny (g): 4.5, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 18, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Celer oloupeme a nakrájíme na tenké hranolky.Pečeme na pánvi s řepkovým olejem nebo v troubě na pečícím papíru.doba pečení v troubě je delší cca o 7 minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.