- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole červené sterilované v nálevu | 400 |
Cibule | 200 |
Česnek | 20 |
Extrudo fazolová mouka | 20 |
Voda | 1000 |
Dochucovadla:
majoránka,česnek, pepř,paprika, chilli
Energetická hodnota celkem: 2452 kJ
Bílkoviny (g): 38,
Tuky (g): 4,
Sacharidy (g): 96,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 613 kJ
Bílkoviny (g): 9.5, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Fazole slijeme z nálevu, vložíme je na orestovanou cibuli zasypeme lžičkou sladké papriky a zalijeme zeleninovým vývarem, zahustíme luštěninovou moukou , osolíme a okořeníme podle chuti.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.