- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tuňák (syrový) | 300 |
Olej olivový | 50 |
Salát ledový | 300 |
Citron | 40 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,citron
Energetická hodnota celkem: 3895 kJ
Bílkoviny (g): 72,
Tuky (g): 69,
Sacharidy (g): 11,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1948 kJ
Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 34.5, Sacharidy (g): 5.5, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Plátky ryby lehce osolíme a položíme na hrubě nadrcený pepř. po chvíli otočíme, na rybě necháme jen ten pepř, který se sám zachytil na mase. Na pánev dáme olej necháme ji správně rozehřát a vložíme připravenou rybu, pečeme podle síly steaku a toho jak máme rádi propečené. Já otáčím po třech minutách a nechám další tři minuty po druhé straně. Podáváme se salátem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.