- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rýže dlouhozrnná uvařená (nesolená) | 200 |
Fazole červené sterilované v nálevu | 300 |
Hlíva ústřičná | 200 |
Žampiony | 200 |
Olej řepkový | 5 |
Paprika červená | 100 |
Cibule | 100 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,pažitka,česnek
Energetická hodnota celkem: 3256 kJ
Bílkoviny (g): 40,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 134,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 35,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 814 kJ
Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 2.3, Sacharidy (g): 33.5, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 8.8, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Uvařenou rýži a fazole bez nálevu smícháme s houbami,cibulí a paprikami podušenými na lžičce oleje,ochutíme pepřem,česnekem, pažitkou případně dosolíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.