- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 70
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 300 |
Vepřová plec (syrová) | 150 |
Žampiony | 200 |
Boneco francouzská hořčice | 20 |
Olej řepkový | 30 |
Kuřecí vývar (čistý) | 330 |
Dochucovadla:
sůl,pepř, bylinky,
Energetická hodnota celkem: 4092 kJ
Bílkoviny (g): 107,
Tuky (g): 57,
Sacharidy (g): 8,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1023 kJ
Bílkoviny (g): 26.8, Tuky (g): 14.3, Sacharidy (g): 2, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Kuřecí prso rozklepeme, osolíme, okořeníme a potřeme fáší z meté vepřové plece okořeněné podle chuti, na fáš poklademe hlavičky žampionů těsně vedle sebe. Zavineme do pevné rolády, pomastíme, položíme do pekáčku vystlaného nahrubo nakrájenou cibulí a stroužkem česneku. Pečeme do měkka, v průběhu pečení podléváme nejlépe vývarem,
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.