- Autor: Margharetka
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí stehno bez kůže (syrové bez kosti) | 300 |
Zelí bílé kysané ve slaném nálevu | 350 |
Cibule | 25 |
Elinas Jogurt řeckého typu bílý | 150 |
Olej řepkový | 15 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, mletá červená paprika
Energetická hodnota celkem: 3119 kJ
Bílkoviny (g): 63,
Tuky (g): 45,
Sacharidy (g): 20,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1560 kJ
Bílkoviny (g): 31.5, Tuky (g): 22.5, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Na rozpáleném oleji orestuji cibulku a přidám na kousky nakrájené maso a osolím...chvíli opékám...na chvíli odstavím z ohně a přidám mletou papriku a pepř...pořádně promíchám zaliji trochou vody a dám zpět na oheň přikriji a dusím asi 20 min...jak je maso měkké přidám propláchnuté zelí a nechám dusit asi 10 min jak je zelí měkké odstavím z tepla...později přimíchám jogurt
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.