- Autor: Tojice
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Potřebujeme 300g květáku, 150g brambor, 2ml oleje, 1 cibuli, sůl a pepř, 1 vajíčko
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory zimní | 150 |
Květák | 300 |
Cibule | 50 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Voda | 1500 |
Energetická hodnota celkem: 1590 kJ
Bílkoviny (g): 7,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 44,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 398 kJ
Bílkoviny (g): 1.8, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Cibuli osmažíme na oleji, přidáme na drobné růžičky rozebraný květák a na malé kostičky nakrájené brambory, osolíme a okmínujeme. Když jsou brambory a květák skoro měkké, přidáme vejce, rozkvedláme a ještě provaříme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.