- Autor: 1a234
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová plec (syrová) | 150 |
Brambory pozdní | 200 |
Cibule | 10 |
Dochucovadla:
sůl, peoř, paprika, mletý kmín
Energetická hodnota celkem: 1727 kJ
Bílkoviny (g): 33,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 33,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Maso rozkrájené na kostky prudce osmažíme na pánvi, osolíme ,pod maso nedáváme tuk.Maso pustí trochu šťávy a tuku. Do pekáče poklademe plátky vařených brambor, osolíme, okořeníme.Poklademe masem, položíme další vrstvu brambor a zapečeme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.