- Autor: Karolína Fourová
- Doba přípravy (min.): 10
- STOB recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mozzarella Light | 125 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 200 |
Rajčatové pyré | 80 |
Česnek | 3 |
Bageta cereální průměr | 210 |
Paprika sterilovaná | 280 |
Dochucovadla:
sůl, pepč, bazalka
Energetická hodnota celkem: 4598 kJ
Bílkoviny (g): 93,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 122,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 1150 kJ
Bílkoviny (g): 23.3, Tuky (g): 5.8, Sacharidy (g): 30.5, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 2.3
Postup přípravy
Troubu předehřejeme na 200 °C. Celozrnnou bagetu nakrájíme na plátky, lehce opečeme a potřeme česnekem. Pečené sterilované papriky nakrájíme na nudličky a smícháme s rajčatovým pyré a bazalkou. Osolíme, opepříme, naneseme na opečený chléb, navrch položíme kousky tuňáky a poklademe mozzarellou. Takto obložené bruschetty ještě 5 minut zapečeme a podáváme teplé s čerstvou bazalkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.