- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 300 |
Lečo zeleninové sterilované | 370 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Česnek | 50 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, bazalka, medvědí česnek
Energetická hodnota celkem: 2285 kJ
Bílkoviny (g): 74,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 35,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1143 kJ
Bílkoviny (g): 37, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 17.5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Orestovaná kuřecí prsa zalijeme sklenicí leča a dodusíme do měkka,přidáme česnek a bazalku. Posypeme nakrájeným medvědím česnekem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.