- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 80
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr (syrové) | 450 |
Cibule | 250 |
Olej běžný (průměr) | 11 |
Voda | 500 |
Dochucovadla:
medvědí česnek, sůl,
Energetická hodnota celkem: 3308 kJ
Bílkoviny (g): 94,
Tuky (g): 34,
Sacharidy (g): 20,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 827 kJ
Bílkoviny (g): 23.5, Tuky (g): 8.5, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Osolenou odblaněnou loupanou plec vložíme na nakrájenou cibuli a natrhaný medvědí česnek do remosky, maso potřeme lžící oleje a při průběžném podlévání upečeme do měkka. Jako přílohu dáme dušenou zeleninovou směs a brambor. Přílohy nejsou v rozpočtu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.