- Autor: STOB
- Doba přípravy (min.): 30
- STOB recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčata sušená v oleji | 30 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 70 |
Rukola | 20 |
Kapary | 5 |
Oleje (všechny druhy) | 3 |
Parmezán 25 % průměr | 10 |
Celozrnné těstoviny REJ syrové | 50 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1601 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 37,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Těstoviny uvařte podle návodu na obalu al dente, tedy na skus. Okapaná sušená rajčata pokrájejte na větší kousky, kapary nechte vcelku a rukolu nahrubo natrhejte. Vložte do mísy, přidejte uvařené těstoviny, kousky tuňáka, na hoblinky nastrouhaný parmezán, osolte, opepřete, zakápněte olivovým olejem a promíchejte. Podávat můžete teplé i studené.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.