- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Chléb Šumava | 10 |
Česnek | 5 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Cibule | 200 |
Krůta bez kůže průměr | 200 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,paprika,
Energetická hodnota celkem: 1871 kJ
Bílkoviny (g): 47,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 26,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 936 kJ
Bílkoviny (g): 23.5, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 13, SAFA (g): 2, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Oloupanou cibuli nakrájíme a osmahneme na oleji,přidáme na kostky nakrájené krůtí maso, osolíme,okořeníme, po osmahnutí lehce podlijeme, necháme dusit do měkka. Zahustíme trochou chlebové strouhanky, necháme ji rozvařit a podáváme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.