- Autor: karolinafourova
- Doba přípravy (min.): 30
- STOB recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mandle (nesolené) | 10 |
Parmezán 32% | 20 |
Žampiony | 200 |
Rajčata cherry | 200 |
Těstoviny celozrnné (v suchém stavu) | 140 |
Olej řepkový | 8 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, hrst nasekané čerstvé petržele.
Energetická hodnota celkem: 3263 kJ
Bílkoviny (g): 35,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 111,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1632 kJ
Bílkoviny (g): 17.5, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 55.5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 7.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Těstoviny uvaříme v osolené vodě dle návodu na obalu. Na pánvi rozpálíme trochu oleje, přidáme rozpůlená cherry rajčátka a žampiony nakrájené na plátky a jemně orestujeme. Promícháme s těstovinami, nasekanou petrželkou a posypeme lehce opraženými mandlovými plátky. Podáváme posypané parmazánem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.