- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazolové lusky mražené | 400 |
Basic smetana na vaření 12% | 200 |
Cibule | 50 |
Jihočeské máslo 82% | 10 |
Mouka pšeničná hladká | 10 |
Kopr | 10 |
Ocet | 1 |
Dochucovadla:
ocet,sůl, kopr
Energetická hodnota celkem: 2193 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 34,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1097 kJ
Bílkoviny (g): 7.5, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 18, SAFA (g): 9.5, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Fazolové lusky podusíme do měkka na lžíci másla a cibulce, lehce osolíme a zalijeme smetanou s trochou hladké mouky, podle chuti můžeme okyselit, popřípadě přidat nasekaný kopr.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.