- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Krůtí prsa bez kůže | 1000 |
Vejce celá průměr | 110 |
Hořčice plnotučná průměr | 20 |
Paprika červená | 200 |
Šunka od kosti | 50 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Cibule | 400 |
Pór | 100 |
Máslo čerstvé | 10 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,mevědí česnek
Energetická hodnota celkem: 7503 kJ
Bílkoviny (g): 263,
Tuky (g): 54,
Sacharidy (g): 65,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 38,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 750 kJ
Bílkoviny (g): 26.3, Tuky (g): 5.4, Sacharidy (g): 6.5, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Maso rozklepeme na tenký plát, potřeme ho hořčicí, osolíme,opepříme, poklademe listy pórku,proužky kapie, vaječnou omeletu, plátek šunky od kosti.Pak řádně utáhneme roládu a potřeme ji olejem, vložíme do pekáčku vystlaného cibulí, nakrájenou kapií a medvědím česnekem. Upečeme do měkka, za průběžného podlévání vývarem. Cibuli a papriku ve štávě rozmixujeme. Můžeme ji zjemnit kouskem másla.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.