- Autor: hansrene
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda | 875 |
Hotová jíška (v suchém stavu) | 59 |
Koření průměr (bez soli) | 18 |
Sádlo vepřové škvařené | 29 |
Vepřová plec (syrová) | 1174 |
Cibule | 80 |
Dochucovadla:
Sůl, gulášové koření
Energetická hodnota celkem: 11074 kJ
Bílkoviny (g): 229,
Tuky (g): 171,
Sacharidy (g): 43,
SAFA (g): 84,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1107 kJ
Bílkoviny (g): 22.9, Tuky (g): 17.1, Sacharidy (g): 4.3, SAFA (g): 8.4, Cukry (g): 0.4, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.