- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso přední průměr (syrové) | 800 |
Cibule | 100 |
Česnek | 10 |
Křen | 300 |
Dochucovadla:
sůl,celý pepř,celé nové koř.
Energetická hodnota celkem: 7593 kJ
Bílkoviny (g): 157,
Tuky (g): 106,
Sacharidy (g): 53,
SAFA (g): 48,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1898 kJ
Bílkoviny (g): 39.3, Tuky (g): 26.5, Sacharidy (g): 13.3, SAFA (g): 12, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Hovězí srdce okrájené od tučných částí vložíme do papiňáku a ve studené osolené vodě s několika kuličkami pepře a nového koření,cibulí a stroužkem česneku vaříme asi 40. Křen oloupeme a nastrouháme. Protože jsem v databázi nenašla hovězí srdce použila jsem nutriční hodnoty hovězí maso přední.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.