- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 30
- STOB recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Parmezán 32% | 10 |
Olej řepkový | 5 |
Meggle Cottage Cheese přírodní | 50 |
Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 300 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, bazalka
Energetická hodnota celkem: 1851 kJ
Bílkoviny (g): 78,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 2,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 926 kJ
Bílkoviny (g): 39, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 1, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Kuřecí prsa omyjeme, osolíme a opepříme a opatrně nožem vytvoříme v každém prsu kapsu. Cottage cheese smícháme se strouhaným parmezánem a nasekanou bazalkou, směsí plníme kuřecí prsa. Potřeme olejem, vložíme do pekáčku a podlijeme trochou vývaru nebo vody. Pečeme v předehřáté troubě cca 15 minut. Podáváme například se šťouchanými brambory a zeleninou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.