- Autor: sduranova
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 200 |
Cukr třtinový hnědý | 75 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Máslo čerstvé nesolené | 125 |
Vejce celé (syrové) | 165 |
Cukr třtinový hnědý | 150 |
Rozinky | 100 |
Rum | 100 |
Tvaroh tučný průměr | 500 |
Milko tvaroh polotučný | 250 |
Kunín zakysaná smetana krémovitá 15% | 190 |
Dochucovadla:
vanilkovy lusk sul stava 1/2 citronu
Energetická hodnota celkem: 19377 kJ
Bílkoviny (g): 137,
Tuky (g): 213,
Sacharidy (g): 477,
SAFA (g): 116,
Cukry (g): 323,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1211 kJ
Bílkoviny (g): 8.6, Tuky (g): 13.3, Sacharidy (g): 29.8, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 20.2, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Den predem rozinky namocte do rumu Dejte predehrat troubu na 175 stupnu Maslo rozpuste a s 1 vejcem, moukou a cukrem vytvorte testo, kterym pokryjte dno a castecne boky formy. Dejte do mrazaku ztuhnout nez udelate tvarohovou napln Z bilku a spetky soli si pripravte snih Vyslehejte 3 zloutky do peny, pridejte obsah vanilkoveho lusku, stavu z citronu smetanu, tvaroh a poradne proslehejte, pridejte rozinky i s prebyvajicim rumem, lehce vmichejte bilky Napln nalijte na testo, formou poklepejte, zatreste, at ujdou bublinky a srovna se povrch Pecte 1 h a pak nechtejte pomalu schladnout v troube, nakonec dejte vychladit do lednice.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.