- Autor: noranovakova
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 90 |
Créatif Mexico zeleninová směs sterilovaná (Bonduelle) | 100 |
Olej olivový | 5 |
Parmezán 25% | 20 |
Cibule | 20 |
Rýže Basmati (v suchém stavu) | 30 |
Dochucovadla:
Morska sul, provensalske bylinky.
Energetická hodnota celkem: 1677 kJ
Bílkoviny (g): 34,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Kureci prsa jemne naklepeme na roladku. zeleninu podusime na oliv. Oleji s cibulkou a pote lehce rozmixujeme. pridame parmezan a zatocime do roladky. Upevnime niti nebo paratkem a dame dusit.podlijeme kurecim vyvarem. Podavam s ryzi basmati.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.