TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Chřest s holandskou omáškou

Zpět
  • Autor: madridacka
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, bazalka

Energetická hodnota celkem: 3735 kJ

Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 64, Sacharidy (g): 54, SAFA (g): 36, Cukry (g): 22, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 934 kJ

Bílkoviny (g): 6.3, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 13.5, SAFA (g): 9, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Uvaříme chřest (asi 15 minut). Poté jej opatrně vyjmeme, necháme okapat a uchováme horký. Zatímco se chřest vaří, na vodní lázni šleháme žloutky s 8 lžícemi bílého vína, pepřem a solí. Zvolna přiléváme zpěněné máslo. Nakonec přidáme nahrubo nasekané kapary a bazalku osolíme, opepříme, případně dochutíme citrónovou šťávou. Ozdobíme rajčetem a rukolou

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

20. 05. 2014 07:17
Másla cca 50 g jsem sklerotik
18. 05. 2014 19:23
Naďo a kolik másla?

Naši partneři