Datum registrace: 16. 06. 2013
Kaitao
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 136538.25 km |
Kolo: | 66634.70 km |
Cvičení: | 5679 h 47 min |
Přátelé
Stob skupiny
Kaitao
Jak psát blog?Zdravý cheesburger
23. 07. 2013
libové hovězí maso
1/3 nasekané červené cibule nakrájené
3 stonky jarní cibulky
4 houby
2 plátky nízkotučného sýra
zelenina dle svého výběru ( já klasika rajčata+salát)
kdo chce,tak houby
hotové placičky koupené či pečené z celozrnné mouky-budou trochu tvrdší ale na chuti to neubere
Upravíme si houby do měkka. buď nacryhlo v troubě,posypem nějakého koření nebo dusíme na cibulce ( já je nerada,já tedy nijak.)
Maso, nakrájenou cibuli, nasekanou cibulku a ochucovadlo smícháme,uplácáme na 2 placičky a nasucho pražíme na pánvi či skutečném grilu.
Pak položíme na pečivo,na ně poklademe houby,sýr a zbytek zeleniny,kterou jsme taky mohli opražit na tom grilu.
Zdobíme s kečupem a hořčicí, pokud budeme chtít.( no,vzhledem k tomu že kečup je jen smíchaná chemická bomba,je lepší buď domácí nějaká míšenina máčecí,nebo salát níže uvedený. a když už dochutit,smí sespíše ta hořtice.)
Je k tomu taky moc dobrý nastrouhaný celer ( vařený nebo ne,jak kdo má rád),chlazená majolka a třeba troška vody z naložené zeleniny na salát ta Moravanka nebo jak,musí ale pálit.Vychladíme a podáváme jako chladivý salátopomaz.( můžeme tím taky potřít placičky před tím,než na ně položíme maso.)
Lepší než nějaká špinavá americká připálenina z fastfoodu,no ne? .)
1/3 nasekané červené cibule nakrájené
3 stonky jarní cibulky
4 houby
2 plátky nízkotučného sýra
zelenina dle svého výběru ( já klasika rajčata+salát)
kdo chce,tak houby
hotové placičky koupené či pečené z celozrnné mouky-budou trochu tvrdší ale na chuti to neubere
Upravíme si houby do měkka. buď nacryhlo v troubě,posypem nějakého koření nebo dusíme na cibulce ( já je nerada,já tedy nijak.)
Maso, nakrájenou cibuli, nasekanou cibulku a ochucovadlo smícháme,uplácáme na 2 placičky a nasucho pražíme na pánvi či skutečném grilu.
Pak položíme na pečivo,na ně poklademe houby,sýr a zbytek zeleniny,kterou jsme taky mohli opražit na tom grilu.
Zdobíme s kečupem a hořčicí, pokud budeme chtít.( no,vzhledem k tomu že kečup je jen smíchaná chemická bomba,je lepší buď domácí nějaká míšenina máčecí,nebo salát níže uvedený. a když už dochutit,smí sespíše ta hořtice.)
Je k tomu taky moc dobrý nastrouhaný celer ( vařený nebo ne,jak kdo má rád),chlazená majolka a třeba troška vody z naložené zeleniny na salát ta Moravanka nebo jak,musí ale pálit.Vychladíme a podáváme jako chladivý salátopomaz.( můžeme tím taky potřít placičky před tím,než na ně položíme maso.)
Lepší než nějaká špinavá americká připálenina z fastfoodu,no ne? .)
Hodnocení (0 hlasů):
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
23. 07. 2013 15:20
Hortensie
Berounským a okolním doporučuji Black Dog. Pokud hambáč, tak jedině tam! Jsou to pravý hambáče, můžete si říct co tam chcete a co ne a navíc se můžete podívat jak vám ho připravují. Maso je fakt maso a ne žádná náhražka jako v jednom z nejslavnějších fast foodů.
Kaitao
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?