Datum registrace: 07. 10. 2010
Orlicka
Sebekoučink
Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 136538.25 km |
Kolo: | 66634.70 km |
Cvičení: | 5679 h 47 min |
Stob skupiny
Orlicka
Jak psát blog?Bramboráky bez tuku
12. 09. 2012
Tak účastnice Stobu , dala jsem si práci a napsala recept na bramboráky bez tuku. V poslední době ani nemám chuť na mastná jídla. Tak tedy . Vytvořím těsto jako na bramboráky. Úplně stejně, ale fígl je v tom , že nepeču malé bramboráčky, ale vystelu pekáč pečícím papírem a hmotu na něj vyleju .Uhladím a protože jsem labužník , někdy do toho nakrajím jablko , nebo přidám švestky . Vložím do trouby na 150 stupňů asi na 40 minut .Vůbec si toho nevšímám a jdu si po své práci . Za zhruba 40 minut vytáhnu krásně vonívcí hnědě vypečenou placku , kterou nakrájím a už se může papat. Nesmí se toho sníst ale kilo , to by ta nabraná dolů nešla.
Hodnocení (7 hlasů):
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
15. 09. 2012 15:05
Orlicka
Já dělám asi 1 cm silnou placku , to je asi ze 4 až 5 velkých brambor .To můžeš udělat z jakékoliv dávky, když ,tak popečeš déle .
13. 09. 2012 12:44
To zní zajímavě! Jen bych potřebovala vědět, jaké množství těsta asi. Jak tlustý ten bramborák děláš, aby byl propečený?
12. 09. 2012 21:09
Hmmm, nedávno jsem měla chuť na bramborák, tak to asi vyzkouším. Díky za tip!
12. 09. 2012 16:57
Jo - takhle to pekla moje prateta - jen místo pečícího papíru matlala pekáč sádlem a těsto prokládala slaninou :-) Ale OK zůstanu u tvého receptu :-)
Orlicka
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?