Datum registrace: 05. 02. 2012
RadekP
Původní Sebekoučink
Již zhubnuto: 3 kg
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 136532.25 km |
Kolo: | 66634.70 km |
Cvičení: | 5678 h 47 min |
RadekP
Jak psát blog?Jak sem tomu přišel na chuť aneb co mne dneska mile překvapilo
25. 01. 2015
Sme doma tři dospělí jedinci a pravda každý s trochu jinými požadavky na stravu a hlavně na její příjem. Snídaně,sváča kapitola pro kždýho z nás víceméně samostatná kapitola a akce,oběd kdy by se aspoň jednou za den měli všichni sejít u společného stolu a taky mít stejný jídlo,jenže jak to udělat aby se jak se říká vlk nažral a to mečící zvíře zůstalo celé...
máme doma rodinný recept na Sládkův džbán,myslím že s různýma obměnama ten recept znáte všichni -vepřový maso,paprika,porek,brambory-vše do jednoho hrnce,vpodtstě takový moderní eintopf kdy člověk chce mít navříno a kuchyň k použitelnému stavu po zbytek dne.No šel sem na to malinko od selských počtů,grámáže masa,zeleniny a to vč cibule,mouky a všeho co tam patří a vyšlo mi na váhu mása téměř totožná váha zeleniny,říkám si děj se vůle toho tam naohoře a nějak to dopadne-stalo se a já se nestačil divit jak se plná chuť papriky a porku navzájem doplňuje s chutí masa,podotýkám že brambory sem teda uvařil zvlášť k vůli škrobu-tedy cukru...nandal sem na talíře dle vpodstatě "tabulek"-tedy množství kj který má kdo mít a ono to kupodivu vyšlo i v tom ostatním,jako jsou tuky a podobně-tedy fakt velmi milé překvapení....
A pak že vařit je věda,někdy stačí jít jak se říká od lesa a funguje to
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
RadekP
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?