Datum registrace: 10. 01. 2011
m.caletkova
Původní Sebekoučink
0 %
0 kg
7 kg
Již zhubnuto: 0 kg
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 137208.18 km |
Kolo: | 66668.00 km |
Cvičení: | 5714 h 35 min |
Stob skupiny
m.caletkova
Jak psát blog?závodní stravování
11. 01. 2011
Zjišťuji, jak je těžké vybrat si jídlo v závodní kantýně..člověk vůbec neví, kolik toho má vlastně na talíři a aby to bylo ještě dietní, tak to už je skutečný oříšek.U nás si sice můžeme vybrat ze 3 jídel, jenže většinou jsou to samé kalorické bomby.čím dál víc si uvědomuji, že si budu muset začít doma vařit, do čehož se mi ale strašně nechce.Ne, že by mě vaření nebavilo, to sice ano, ale celý den jsem zavřená v laboratoři a tak vždycky v poledne uvítám procházku po fabrice a ráda se potkávám s jinými kolegy v jídelně..Jenže to budu muset asi oželet..
Hodnocení (9 hlasů):
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
11. 01. 2011 17:19
Bojovnice
Ahoj, taky beru oběd jako kulturní vložku za účasti kolegyň, k tomu opravdu nerada vařím a mám ráda pestrost, tudíž se jídla v restauraci či jídelně nehodlám vzdát. Kuřecí s rýží, těstoviny s tuňákem a další podobné dietní věci mám ráda, ale ne denně. Takže buď si dám něco míň zdravého v menší porci, nebo něco zdravého v otrochu větší, a pak si podle toho přizpůsobím zbytek dne!
11. 01. 2011 16:58
Přes týden jsem si začala večeře dělat doma tak, abych je měla i druhý den k obědu.Nemusím pak přemýšlet co si dát. Obměním jen přílohu, nebo si dám jako přílohu zeleninu. Měj se.
11. 01. 2011 15:35
Ahoj, já jsem to také řešila, u nás v jídelně vaří velmi dobře, ale opravdu dost kaloricky, takže bych musela něco nejíst nebo omezit. Vyhazovat jídlo, na to fak nemám nervy, vadí mi plýtvání. Tak si vařím doma, zjišťuji, že při troše zvyku to jde celkem rychle, ryba nebo kuřecí maso je za pár minut, mezitím si připravím salát, případně dám k masu dusit zeleninu, Pokud se mi přivaří, mám porci na druhý den, kdy obměním přílohu. Také jsem se toho bála, ale není to taková hrůza. Tak to zkus.
11. 01. 2011 15:27
Ahoj, asi bych se oběda v práci nevzdávala. Polední potlach a procházka po fabrice jak píšeš - byla by to škoda...Snažila bych se třeba u oběda víc pít, sníst menší porci, a pak vůči obědu doladit zbytek denního jídelníčku. Několikrát jsme s kolegyní měly snahu samy si vařit a nechodit do zaměstnanecké jídelny- nikdy nám to nevydrželo dlouho...a taky jsme měly velký problém s různorodostí obědů, takže za mě - nějak bych to vykoumala, abych mohla chodit na obědy do jídelny.
11. 01. 2011 14:09
Ahoj, také nejsem příznivec velkého vyvařování. Moje vaření zabere max. 15 min. Dělám si třeba kuskus s kuřecím mase a špenátem, nebo těstoviny s tuňákem a rajčaty. Vařímsi den dopředu a v mističách si to nosím do práce. Podlení dobou to ale většinou dělám tak, že v práci jím jen něco studeného a vařím si až večeře.
m.caletkova
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?