PRO DNESEK VAM PISU JESTE POSLEDNI PRISPEVEK A BUDE S ETYKAT ME DNESNI VECERE.BYLA VEGETARIANSKA,A VYNIKAJICI.ZUSTAL MI JESTE KOUSEK DYNE,TAK JSEM SI NA NETU NASLA RYCHLY RECEPTIK,KTERY SE MI MOC LIBIL A JA VAM HO TOUTO CESTOU MUZU JEN A JEN DOPORUCIT :-)
Počet porcí: 4
Ingredience
500 g těstovin
500 g dýně (nakrájené na větší kostky)
2 stroužky česneku
2 feferonky
hrst zelené petrželky
olivový olej
sůl
tvrdy syr
Postup
Jemně nasekaný česnek, feferonku a zelenou petrželku dáme za studena do pánve, na to rozložíme nakrájenou dýni, polijeme trochu olivovým olejem, osolíme a začneme dusit za občasného míchání.
Je-li třeba, přidáme trochu teplé vody. Dýně se má rozvařit a udělat hustší kašičku.
Mezitím si uvaříme těstoviny a když jsou ještě hodně „al dente“, scedíme je, dáme na pánev k dýni a ještě asi minutku provaříme, za stálého míchání.Na taliri posypeme tvrdym syrem.
DOBROU CHUT :-)