Datum registrace: 08. 12. 2010
susik
Původní Sebekoučink
0 %
0 kg
12 kg
Již zhubnuto: 0 kg
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 136538.25 km |
Kolo: | 66634.70 km |
Cvičení: | 5679 h 47 min |
Stob skupiny
?
Jak se připojit ke skupině
susik
Jak psát blog?další mňamka :o)
02. 03. 2011
Tento recept je vynikající opět pro ty co milují kys. zelí :o)
Výhoda tohoto receptu je že se peče v alobalu, takže každej má svoji porci :o) a chlapům se do toho může klidně přidat špek a nebo to dělat z vepřového :o)
Ražničí v alobalu
Cibule 100g 200KJ 2B 0T 10S
kuř.prsa 150g 564KJ 30B 0T 1.5S
Eidam 30% 50g 550KJ 13B 8.5T 0.5S
Rajčata 100g 85KJ 1B 0T 4S
Zelí bílé kys. 100g 85KJ 1B 0T 4S
Celkem(1porce) 500g 1484KJ 47B 8.5T 20S
Všechny ingredience nakrajím tak, aby se dali napichovat na spizovou spejli :o) kromě zelí.
Postupně napichuji na špejli- kuřecí,cibule,eidam,rajče a tak pořád dokola.
Kys. zelí pořádně vymačkám.Nesmí z něj kapat šťáva. Přimíchám do něj zbytek cibule (pokud nějaky je :o) ), opepřím, okořením červenou paprikou.
Špíz položím na alobal, položím na něj kys.zelí a zabalím. Peču v troubě asi na 200° tak 30minut.
Jako příloha vařené brambory.
Výhoda tohoto receptu je že se peče v alobalu, takže každej má svoji porci :o) a chlapům se do toho může klidně přidat špek a nebo to dělat z vepřového :o)
Ražničí v alobalu
Cibule 100g 200KJ 2B 0T 10S
kuř.prsa 150g 564KJ 30B 0T 1.5S
Eidam 30% 50g 550KJ 13B 8.5T 0.5S
Rajčata 100g 85KJ 1B 0T 4S
Zelí bílé kys. 100g 85KJ 1B 0T 4S
Celkem(1porce) 500g 1484KJ 47B 8.5T 20S
Všechny ingredience nakrajím tak, aby se dali napichovat na spizovou spejli :o) kromě zelí.
Postupně napichuji na špejli- kuřecí,cibule,eidam,rajče a tak pořád dokola.
Kys. zelí pořádně vymačkám.Nesmí z něj kapat šťáva. Přimíchám do něj zbytek cibule (pokud nějaky je :o) ), opepřím, okořením červenou paprikou.
Špíz položím na alobal, položím na něj kys.zelí a zabalím. Peču v troubě asi na 200° tak 30minut.
Jako příloha vařené brambory.
Hodnocení (8 hlasů):
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
03. 03. 2011 09:49
susik
ju tak to me těší Kessy, že jídlo chutnalo :o) přítel si na tom taky rád pošmákne a nemusí v tom mít vepřové nebo slaninu :-) Vestaj diky za info :o)
03. 03. 2011 08:34
Susik,nevydržela jsem a udělala jsem to synovi a jeho přítelkyni k večeři a sama to mám dnes na oběd. Mělo to u nich velký úspěch,syn mi řekl, že takovou dietu bude klidně držet se mnou.
02. 03. 2011 18:10
Vypadá to moc dobře, určitě vyzkouším. Líbí se mi, že lze udělat pro nehubnoucí strávníky kaloričtější verzi a výsledek na talíři bude opticky stejný. Díky!
02. 03. 2011 13:24
Tak jsem zapátrala a je to pod názvem květákové mňamky z 24.2. Stejným způsobem jako květákové se dají dělat různé zeleninové.
02. 03. 2011 12:50
Někde tady jsem psala o květákových placičkách, ale peču je v troubě na pečícím papíru. Tak dnes je dělám znova, ale trošku jsem zaimprovizovala a nastrouhala jsem tam bramboru a okořenila jako bramborák. Jsem zvědavá. Zase peču v troubě na pečícím papíru. Je fakt, že pak nemůžu nahnat tuky, ale mám jich na sobě tolik, že to snad pro jednou nebude vadit.
02. 03. 2011 12:28
Už se mi sbíhají sliny. Mám jednu radu, což jsem našla někde na netu. Pokud něco pečete v alobalu /masíčko/, tak je dobré dát na ten alobal kousek pečícího papíru. To nejlepší /přípečky/ vám nezůstanou na alobalu. Jak jsem nakoupila tak prodávám.
02. 03. 2011 12:01
Tak to zní naprosto senzačně.....Díky za tip,hned to naplánuji na zítřejší večeři....:-)))
susik
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?