Datum registrace: 08. 12. 2010
susik
Původní Sebekoučink
0 %
0 kg
12 kg
Již zhubnuto: 0 kg
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 136852.81 km |
Kolo: | 66657.70 km |
Cvičení: | 5696 h 37 min |
Stob skupiny
?
Jak se připojit ke skupině
susik
Jak psát blog?recept na pangasiuse
27. 01. 2011
Ahojky, tentokráte by mě zajímalo jestli máte nějaký dobrý recept na pangasiuse(bo jak se to píše ) tady v receptech jsem se dočetla o zapečeném v protlaku :-) máte ještě jiný nápad ? Když je dneska téma ryba dostala jsem chuť. Je pravda, že ryba v mém jídelníčku doopravdy chybí. Maximálně si jí dám jednou za měsíc a to lososa.
Hodnocení (3 hlasů):
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
27. 01. 2011 18:07
lidili.l
Ahoj všem. Jsem tu nová a potřebovala bych poradit, jak na bílkoviny. Maso mám ráda, ale neumím ho jíst každý den. Jím ho maximálně čtyřikrát do týdne a to se musím nutit. A taky nevím, jak zapsat do jídelníčku polévky atd. Za každou radu budu vděčná.
27. 01. 2011 14:34
Beraní rohy- vypadá to jako feferony nejsou- sklenice velká- feferony-beraní rohy- je to moc dobrý! A rybu nechám rozmrznout- drží dobře pohromadě na to zabalení.
27. 01. 2011 13:23
j-kyttka, co jsou to beraní rohy? :-) Včera jsem měla pangase a dnes ho budu mít znova. Přemýšlím o jednom receptu, ještě jsem nezkoušela: na osolenou rybu poklást špenát, posypat strouh. sýrem, zatočit, zašpejlit a upéct. Ale bojím se, že se mi pangas rozpadne...je strašně jemný. Pangase se nepřejím a je to skvělý zdroj bílkovin.
27. 01. 2011 12:52
juuuu tak teď nevim jak :oD všechno se mi zdá super :o) vše si uložím a postupně vyzkouším :-) děkuji moc
27. 01. 2011 12:44
Rybu potřít hořčicí i pikantní, dovnitř dát beraní rohy, zarolovat, popřípadě zašpejlit - upéct - výborné. Nebo plátek ryby pokořenit, pokrýt pokrájenou paprikou - upéct- mňam!!
27. 01. 2011 12:40
ahoj my ho děláme docela často, děti ho milují a mne taky chutná
1) zmrzlé dám na velkou pánev, osolím + drcený pepř, pod něj kousek másla
2) zmražené dám do skleněného pekáčku, opět různé koření a jen upeču, někdy na to pak dám sýr zapéct
1) zmrzlé dám na velkou pánev, osolím + drcený pepř, pod něj kousek másla
2) zmražené dám do skleněného pekáčku, opět různé koření a jen upeču, někdy na to pak dám sýr zapéct
27. 01. 2011 12:16
Já nám ho s dcerou zrovna včera dělala. Do zapékací skleněné mísy kápnu pár kapek oleje, nato položím rozmražené filety (pokud by se tam daly zmražené, tak je na nich moc vody a dusilo by se to a to nechci), posypu kořením na ryby, nebo kmínem a česnekem a dám zapéct do trouby. Než orestuji mraženou zeleninku (lahůdková, mochovská, cínská aj.), je to hotové. Dceři k tomu dávám vařené brambory, ale mě stačí ta zelenina.
27. 01. 2011 11:21
Já ho v sobotu okořenila (nějaké směsi) pokapala olivovým olejem,na to pláteček sýra a dala do alobalu společně s rajčaty, kouskem celeru a bramborami. Bylo toho hodně, bylo to jednoduché a dobré
susik
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?