Datum registrace: 08. 12. 2010
susik
Původní Sebekoučink
0 %
0 kg
12 kg
Již zhubnuto: 0 kg
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 136538.25 km |
Kolo: | 66634.70 km |
Cvičení: | 5679 h 47 min |
Stob skupiny
?
Jak se připojit ke skupině
susik
Jak psát blog?váha kuřecích stehen
27. 01. 2011
Dnes mám ještě jeden dotaz. Včera jsem si dělala na dnešek kuřecí stehno. Před vařením jsem ho vážila a mělo 249g pak jsem ho upekla v troubě.Poté zbavila kůže a vykostila. Kosti a kůži jsem zvážila to mělo 67g tudíž jsem si zapsala, že jsem snědla 249-67g stehen. Ale nedalo mi to a zvážila jsem i masíčko které jsem obrala a mělo jenom 110g. Opravdu se 72g vypeče????
Hodnocení (4 hlasů):
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
28. 01. 2011 11:26
Madlenka
iireenaa: U masa je napsáno hned ve výběru kategorií, že je to v syrovém stavu.
27. 01. 2011 13:46
kalerme měla jsi pravdu :o) je tam napsano žekdyž má vaha stehýnka s kostí 240g tak bez kosti ma 140g :-) díky... úplně jsem zapomněla, že to tam je :-)
27. 01. 2011 13:28
...a na fóru Hubneme se sebekoučinkem (ve skupině Když se chce, tak to jde) psala Naďa (STOB), že maso v tabulkách je myšleno syrové, před zpracováním. :-)
27. 01. 2011 13:27
Někde v lekcích hubnutí (záložka Interaktivně, myslím, že je to 2. nebo 3. lekce) narazíte na to, když má něco slupky, kosti a kůže - jak počítat hmotnost, mrkněte tam. Myslím, že stehýnko - kost byla počítána na 100g. Tzn, když jsi měla na začátku 249g za syrova, měla jsi asi 149g masa...radši se tam podívej do té lekce, už si to přesně nepamatuji...
27. 01. 2011 13:10
Také jsem narazila na myšlenku, že v uvedených tabulkách není uvedeno, zda energetické hodnoty jsou myšleny v syrovém či uvařeném stavu.
Ale asi bych se u tebe spíš zarazila nad tím, že maso myšleno "bez kůže a kostí" je myšleno v syrovém stavu. Když to maso upečeš s kůží, tak si z ní vypečeš tuk, který obsahuje, takze je to asi jako když bys měla maso pečené s kůží.
Ale asi bych se u tebe spíš zarazila nad tím, že maso myšleno "bez kůže a kostí" je myšleno v syrovém stavu. Když to maso upečeš s kůží, tak si z ní vypečeš tuk, který obsahuje, takze je to asi jako když bys měla maso pečené s kůží.
susik
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?