TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 22. 06. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

ANTARETA

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 7 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 1033
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 137205.18 km
Kolo: 66668.00 km
Cvičení: 5714 h 35 min

Přátelé

ANTARETA

Fotogalerie: Marcipánové dorty Popis: Recept na marcipán: 25 dkg sušeného mléka---50 dkg moučkového cukru---2 lžíce kukuřičného sirupu---1 lžíce aroma mandlové nebo marcipánové---3-4 lžíce vody---- Mléko s cukrem prosejeme do mísy, přidáme sirup, aroma a vodu, trochu zpracujeme vařečkou a vyklopíme na vál. Následně hněteme rukama (jde to těžko, musíte vydržet). Pokud se lepí, podsypáváte (mírně) cukrem nebo solamylem, pokud nejde stmelit, namočte si ruce a hněťte mokrýma. Nepřidávejte už vodu po lžících! Jen těma namočenýma rukama. Na zač.přidané 4 lžíce vody jsou tak akorát, mělo by to stačit. Trvá to asi 10 min. Pokud chcete vyvalovat a potahovat dort hned, tak můžete, pokud si nejdřív chcete udělat ozdoby, tak rozdělte marcipán na několik částí, na potažení 26cm dortu stačí půlka tohoto válce, co jste udělaly. Zbytek můžete rozdělit na menší a probarvit. Probarvuju gelovými barvami Wilton - stačí kapka. Marcipán můžete uchovávat v lednici zabalený v mikrotenu. Když chcete použít, stačí na půl minuty až minutu ohřát v mikrovlnce. (Samozřejmě dle množství - malý váleček byste roztavily.)

  • Poslední úprava: 13. 10. 2012
  • Poslední komentář: 13. 10. 2012
Nahrávání..
Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

13. 10. 2012 20:57
Nádhera. Hned bych ochutnala :-)))) Jsi šikovná.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři