TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 23. 11. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

HankaCh

Sebekoučink

Zahájení: 30.09.2024
Ukončení: 23.12.2024
Cíl: Zhubnout

25 %
0 kg 10 kg

Již zhubnuto: 2.5 kg

Zaplacený cyklus je přístupný do 25. 12. 2024

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 16049
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 136831.30 km
Kolo: 66657.70 km
Cvičení: 5696 h 21 min

Přátelé

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

HankaCh

Fotogalerie: Zdravé chlebíky :-)

  • Poslední úprava: 19. 04. 2017
  • Poslední komentář: 19. 04. 2017
Nahrávání..
kváskové kornspitze
zrníčkový celokváskový FIT chlebík
celožitný celokváskový se slunečnicí
pšeničnožitný celokváskový
celkváskový s pohankou
toastový celokváskový s otrubami
kvásek
Hodnocení (15 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

19. 04. 2017 23:58
Krása až se sliny sbíhají, já snad začnu péct kváskový.
19. 04. 2017 21:13
Krása a určitě i dobrota :-)
19. 04. 2017 15:00
Nádhera :-)
24. 05. 2013 13:20
Díky za odkaz na rozsáhlý článek. Takže je to taky v té době přípravy a výroby správného chleba. Od okamžiku objednávky k přivezení k odběrateli ke dveřím prodejny. A ta se dá zkrátit vožením "umrtveného" chleba-nechleba, dobarveného a "zlepšeného". S živým výrobkem je víc práce. Ale jenom živé je živé !
24. 05. 2013 12:52
veselinek
asi je to tak :-/
24. 05. 2013 12:41
Možná tuším. Že by se kváskové výrobky nedaly "dopékat" ?. Protože změna je od té doby opravdu v tom, že se začalo hromadně dopékat. Hnus a marketinkový tah, ta vůně je větší tahák, než sebevětší plakát. Chtějí nás dostat " všemi smysly ".
24. 05. 2013 11:12
.Dělala jsem v pekárně kde celokváskový chleba skončili péct loni . :(
24. 05. 2013 11:06
veselinek
:-))) možná jsem se tam potkali :-)))
nevím, proč, někde o tom byli články, že to byla poslední pekárna, která si kvásek vedla a skončila s tím
na netu bylo o chlebu jednu dobu dost článků i o tom, jak i malé pekárny pečou ze směsí, které jsou jim hromadně dodávany ... i třeba takové věci, jak ty prodejny s rozečeným pečivem schváleně mají větráky z těch pícek před vchod, aby navnadili kupují ke koupi toho jejich "voňavého" "čerstvého" pečiva ....

http://life.ihned.cz/c1-52896800-konec-ceskeho-chleba-enzymy-ecka-a-rychla-zkaza-co-nevite-o-chlebu-ktery-si-kupujete
23. 05. 2013 20:55
No taks to trefila, byla to Michelská ! A bylo to asi v roce 1990. Takže promiň, máš pravdu. Proč to ale opustili ?
22. 05. 2013 22:10
taky peču celokváskové chlebíky,už chleba nekupujeme,opravdu chutnají skvěle.
22. 05. 2013 20:56
Vypadají báječně :-)))
22. 05. 2013 20:50
já jsem jednou zkoušela i s ořechama a kakaem na sladko s otrubama a vlákninou inulinem a byl taky skvělej:)...ale takhle hezky teda nevypadal
22. 05. 2013 20:40
simsnovi
:-)))) já tě hledala pod vším možným :-)))
22. 05. 2013 20:39
Kvásek se dá i koupit - např. v Hradci Králové v prodejně Hradecké pekárny. Stojí pár korun a dá se v pohodě přikrmovat a v lednici udržovat.
22. 05. 2013 20:36
No to víš mladá popleta. Ale chlebíky máš nádherné.
22. 05. 2013 20:36
No tak vidíš nakonec mám heslo simsnovi. Hi hi hi.
22. 05. 2013 20:35
Ahojky Haničko. Asmera1 - Houmrovka.
22. 05. 2013 20:19
tady v coopu teda kváskový prodávají - je "čerstvý", označený jako kváskový, stojí asi o polovinu víc a bývá první pryč. Na výběr tam mají chleby asi od 5-6 místních výrobců, jediný kváskový. Tak nevím. Ale stejně je ten domácí lepší.
22. 05. 2013 20:11
to je zajímavý - taky na kvásek kouknu a až bude víc času, ráda bych zkusila :-)
22. 05. 2013 20:10
veselinek
ale japak je to dlouho :-))) poslední kváskový chleba prý pekla ještě před časem michlelská (taky jsem tam byla před xx lety na brigádě .-) sami si vedli kvásek, ale už to prý zrušili ... tak nevím ...
22. 05. 2013 19:36
Mňáááám :-)
22. 05. 2013 19:03
Celokváskový chléb - to je velmi zajímavé, Podívám se na výrobu kvásku a možná se i o něj pokusím.
22. 05. 2013 18:52
Chodil jsem do velkopekárny na brigády a tam teda měli na kvásek karusel, rozdělený na 24 výsečí a tam kvásek zrál. Založili ho při postavení pekárny.
22. 05. 2013 18:04
Mňam chleby :-) taky peču .
22. 05. 2013 17:26
Všechny vypadají báječně a věřím, že nezbývají...jen se po nich zapráší:)))
22. 05. 2013 16:51
rechovot
kvásková mapa je na cuketkovi :-)
22. 05. 2013 16:37
rechovot
s ořechy nemám ani moc ochunené raději nepeču, tuhle jsem udělala cibulový a syn si na to v klidu namazal nutelu :-) takže u náš jednoduché a universální:-)
22. 05. 2013 16:36
tuším u maskrtnice byla kvásková mapa, že? kde si zájemci můžou v kterém městě najít svou lžíci kvásku:-)
22. 05. 2013 16:35
ahoj, já taky miluju domácí chleba, peču 3-4x týdně, různé druhy, mám na něm ráda jak voní i chutná, prostě všechno:-D. nemáš prosímtě nějaký osvědčený recept s ořechy?
22. 05. 2013 16:27
Až na to bude čas .... zkusím to. Jenže to by den musel mít aspoň 50h ... chjo....
22. 05. 2013 16:17
To musí být mňamka !
22. 05. 2013 16:07
Hani,díky za tip,jsi zlatá :)))
22. 05. 2013 15:53
veselinek
kváskový chleba si musíš upéct leda tak sám :-)) pekařským gigantům se to nerentuje :-/
22. 05. 2013 15:51
Veselínku, Ty jsi zaspal, kváskový chleba v běžném obchodě už dávno nenajdeš!!!
22. 05. 2013 15:50
Vypadá to moc dobře a jedle :-)
22. 05. 2013 15:48
Co maj všichni s tím kváskem ? Takhle se peče chléb přece odjakživa. To není žádná novinka.
22. 05. 2013 15:47
Jsem dostala chuť na čerstvý domácí chlebík. Vypadá to všechno prudce jedle :-) Mňam..........
22. 05. 2013 15:46
radhaj
asi nejvíc o kvásku, kváskovém pečení a i o dalších webech s touto tematikou se dozvíš tady http://diskuse.dama.cz/d.php?d=13272
pak pecempecen.cz ...
http://www.primapekarna.estranky.cz/clanky/chleby_-slane-zaviny/
tenhle jsem taky dělala, ale nestihla nafotit, byl skvělý
http://www.maskrtnica.cz/seversky-samozitny-chleb/#more-357
22. 05. 2013 15:42
bonka
je chutnější a trvanlivější, mě u domácího pečiva vadila ta pachuť po droždí, hlavně druhý den, kváskové pečivo to nemá, já si kváska dělala podle kváskovací diskuse na dama.cz, zakladatelka té diskuse, fakt každého odobně vede tím začátkem, kdy skoro každý má chuť to vyhodit a vykašlat se na to :-) hodně receptů má i iva na pekarnomanii nebo mrkni na pecempecen.cz tam se dá kvásek od někoho vzít už dospělý :-)
22. 05. 2013 15:39
Teda to je nádhera :-))
22. 05. 2013 15:37
To smekám,jsi šikovná,o kvásku také uvažuji a zkusím,prý je chléb mnohem chutnější :))
22. 05. 2013 15:34
Vypadá to parádně!! Nebyl by zaručený návod, jak na to (včetně kvásku)?
22. 05. 2013 15:31
teda ty jsou!!!mňam!!!
22. 05. 2013 15:30
bonka
Peču, v lednu jsem se nechala zlákat na založení kvásku a od té doby nedám na kváskové pečivo dopustit, a kváska si stále hýčkám a krmím :-)
22. 05. 2013 15:27
Vypadají pěkně,to pečeš,nebo to máš z netu?

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři