TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 23. 11. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

HankaCh

Sebekoučink

Zahájení: 30.09.2024
Ukončení: 23.12.2024
Cíl: Zhubnout

42 %
0 kg 10 kg

Již zhubnuto: 4.2 kg

Zaplacený cyklus je přístupný do 25. 12. 2024

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 16050
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 137205.18 km
Kolo: 66668.00 km
Cvičení: 5714 h 35 min

Přátelé

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

HankaCh

Fotogalerie: Slavili jsme :-) Popis: Trochu něco z oslav 6. a 14. narozenin, jen grilované se mi nepodařilo fotit :-)

  • Poslední úprava: 06. 02. 2014
  • Poslední komentář: 10. 03. 2014
Nahrávání..
Grilovaný mahi-mahi steak s hráčkovým pyré
Rajčatový tataráček, no spíš salát nepokrájela jsm to tak na drobno
Lilkový tataráček/salát - pečený lilek, sloupnout, nakrájet na drobno, pečená paprika bez slupky, bylinky, oliv. olej, sůl, citr. šťáva, a přidala jsem ještě feta sýr
Vařená řepa na dobné kostičky, umeocet, gorgonzola, polníček, čerstvé oregano
Tvarohový dort s bílou čokoládou a borůvkami
Čočkový salát
Lehký krevetový koktejl - krevety + jogurt, lžička kečupu, lžička majolky, citr. š´táva, ledový salát
Větrníčky se šlehačkou, bílou čokoládou a jahodami
Hodnocení (26 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

10. 03. 2014 17:10
To je úžasné!!A lákavé,jen bych to neuměla zdaleka tak hezky připravit a ozdobit...klobouk dolů
10. 03. 2014 14:23
Díky za krásné komentáře :-)
10. 03. 2014 13:35
Hani ty jsi ale fakty úžasná kuchařka....úplně se tetelím a to se jenom dívám :-)))
10. 03. 2014 13:14
Nádhera :-)
10. 03. 2014 13:09
Hani, všechno krásné, ale mě sladkožrouta nejvíc zaujaly větrníčky :-) Kdy se mi to v tom mozku "přešaltuje" a přestanu mít ty sladké chutě ?!
10. 03. 2014 12:43
Hani, jako vždy - krása.-)))
10. 03. 2014 12:42
Jsi skvělá!
10. 03. 2014 12:36
musíš být skvělá hostitelka! Nádhera:-)
10. 03. 2014 12:02
Jako vždy, ty tvoje recepty a nápadité servírování jsou úžasné!
09. 03. 2014 22:00
Nádhera, vypadá to všechno bezvadně. Máš to moc krásně naservírované, šikulka!
10. 02. 2014 18:13
ježiš já mám hlad ... neměla jsem ani sem koukat .... krásné to máš Hani ;)
10. 02. 2014 17:55
Ach jooo, Hanička a její obrázky jídla....skvělá!! Je to pastva pro oči a určitě i pro břušek!
10. 02. 2014 17:53
páni,tak to vypadá dost dobře :)
10. 02. 2014 17:51
kručí mi v bříšku:-)
10. 02. 2014 17:28
nech toho! :-D
10. 02. 2014 17:17
Páni! A já u toho tlačím holý tvaroh :-)
10. 02. 2014 16:15
.lelinka. - já taky :-))))))))))))))
Ne vážně, je to nádhera, sliny se mi jen sbíhají. Lilkový tataráček určitě vyzkouším, už jsem podle tebe dělala dýňový a byl taky moc dobrý :-)
10. 02. 2014 14:03
Já chci k tobě na oběd :-D
30. 06. 2013 08:24
Vypadá to nádherně a určitě i chutná!
29. 06. 2013 21:13
Slintám si do klábosnice...
29. 06. 2013 20:24
Je to jsou mňamky :-)
29. 06. 2013 20:06
Hani, to je pastva pro oči, nádherně připravená oslava. Dort vypadá skvěle a větrníky také nemají chybu. Jsi šikula :-)))
29. 06. 2013 19:53
nádhera jsi šikovná a vypadalo úžasně
21. 06. 2013 12:05
Taková úžasná hostina, jsi moc šikovná :-))
21. 06. 2013 11:41
Teda Hani, smekám pred Tebou, to muselo dát práce... A vsechno oku lahodí, mnam ze vseho bych ochutnala. Jsi moc sikovná, nekteré Tvé receptíky taky vyzkousím. A ty tatarácky óóó, jenom slintám. Opravdu sikulka:-))) Nádhera..
21. 06. 2013 10:54
Ještě jednou díky za další tip - prověřím:-)
21. 06. 2013 10:52
dolly
Tak to doporučuji ještě tohle http://olivovakucharka.webgarden.cz/rubriky/seznam-receptu/zelenina/lilek-la-jean
to je taky taková moje lilková stálice :-)
21. 06. 2013 10:52
Teda ten pečený lilek s pečenou paprikou ! Řekl bych, pro mě dvě nejchutnější lahůdky, co se týče zeleniny. A dát si je rovnou spolu ?
Myslím, že je to Jižní ráj ! Nebo Blízkovýchodní ráj ! To je po čem v jídle prahnu.
21. 06. 2013 10:50
Děkuji! Lilek mám moc ráda a určitě tento recept vyzkouším.
21. 06. 2013 10:46
hradcacka
Koupila jsem ji v lidlu, je jemná bez kostí, dobře se s ní vařilo, už mám v mrazáku další tři balíčky :-)
21. 06. 2013 10:43
dolly
lilek peču v celku, a pak se dá buď nakárjet na větší kusy a udělat z toho jakoby salát (snese vechno možné dle zásob lednice :-) a nebo na jemno a jen s trochou olej, bylinkami, česnekem (nejlépe pečeným - celá papice se zabalí do alobalu a upeče společně s tím lilkem) je vynikající jako pomazánka na toasty, v předchozím souboru fotek to mám jako lilkový kaviár v čevených hrnečcích :-)
21. 06. 2013 10:41
;) Mňam,mňam, mňam! )
21. 06. 2013 09:18
Nedá mi to a dneska si to musím prohlédnout znova, to je balzám pro oko :-))
21. 06. 2013 09:03
Nádhera! To musela být makačka vše připravit,to vydá za slušný sportovní výkon.
21. 06. 2013 08:24
Teda, vypadá to všechno strašně jedle, hnedka bych si dala :-) Lilkový tataráček vyzkouším, lilek miluju.
Ještě prosím vysvětli, co je mahi-mahi? Teda, vidím, že ryba, ale kde se sežene a tak. Díky :-)
21. 06. 2013 08:07
úžasné :-)
21. 06. 2013 07:54
Páni, to je tedy inspirace! Máme často návštěvy a co se týče studeného pohoštění,někdy chybí nové nápady- zkusím zařadit do repertoáru lilkový tataráček. Ten lilek pečeš vcelku, nebo rozpůlený?
21. 06. 2013 07:50
Nádhera :-)) Pastva pro oko a pro chuťové buňky určitě taky :-)) Dobrá inspirace :-))
20. 06. 2013 23:01
mosem
Máš pravdu, i když můj muž je toho názoru, že když jsou ty pausy moc dlouhé, tak pak člověk vyjde ze cviku :-))) Taky přeji hezký a klidný večer
20. 06. 2013 22:54
Hani, vůbec se nedivím uspokojení tvých hostů. Je pravda, že na večírky nějak nemáme čas ... ale na straně druhé, pokud by se takové věci dělaly moc často, tak by zevšedněly. To jsou výjimečné věci pro výjimečné příležitosti. Což nic nemění na tom že jsou nádherné. škoda, že se dá dát jen pět hvězdiček. Měj se fajn.
20. 06. 2013 22:49
mosem
Díky :-) chuťové buńky všech hostů byly myslím uspokojené :-) aspoň podle ohlasu :-) byl to takový test jestli ještě dokážu udělat nějaké zajímavé pohoštění pro hosty. Dřív jsem se takhle realizovala docela často :-) ale posledních pár let na večírky nějak není čas ...
20. 06. 2013 22:26
co na to musely říkat chuťové buňky, když jen pohled na tyhlé nádherné obrázky je vydráždil :-) Nádhera.
20. 06. 2013 22:21
Hmmm, Ty zeleninové saláty ! Vypadá to úplně gurmetsky !
20. 06. 2013 22:10
Až se příště narodím, chci být tvou dcerou, ježišku já závidím tvým dětem tak šikovnou maminu ! A hlavně nápaditou ! Sliny se sbíhají !
20. 06. 2013 16:01
Marcelah
Mě to focení taky moc nejde, přála jsem si lepší foťák, ale zatím na něj nějak nedošlo
20. 06. 2013 16:00
mimino
ani ne, je to takové moje šup šup vaření :-) daleko pracnější mi přijde mordovat se s nějakou masovou roládou než umíchat pár salátů a hodit maso a rybu na gril :-)
20. 06. 2013 15:44
Vypadá to dobře.To muselo dát práce,tolik chodů.
20. 06. 2013 14:59
Nádhera! :-)
20. 06. 2013 14:53
Jooo... Ta tečka je nejlepší :-)
20. 06. 2013 14:50
Samé krásné,zdravě dobroty.SUPER :o))))))
20. 06. 2013 14:41
ooooÓ
20. 06. 2013 14:36
Tak to je nádhera!!!! Hned bych se do toho pustila. To musela být krásná oslava, jsi šikulka :-))))))
20. 06. 2013 14:28
To je krása! Zbožňuji fotky jídel a často máme na polovině fotek z dovolené jen talíře s různými místními specialitami, které jsme ochutnali :o)
Jídla, co sama vařím nebo peču občas fotím také, ale tak krásné jako ty je tedy nemám.
20. 06. 2013 14:23
To byla opravdu tečka, byly malinkaté ani ne 5 cm :-)
20. 06. 2013 14:19
Nádhera a sladká tečka na závěr :-)))

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři