Datum registrace: 09. 06. 2011
Ludvikova
Původní Sebekoučink
17 %
0 kg
12 kg
Již zhubnuto: 2 kg
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 136794.90 km |
Kolo: | 66657.70 km |
Cvičení: | 5694 h 36 min |
Stob skupiny
Ludvikova
Fotogalerie: pro Vandu Keramiku :) aneb medvědí česnek Popis: takhle vypadá medvědí česnek :)
Hodnocení (9 hlasů):
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
18. 04. 2014 09:30
keramika
to jsem ráda že ikdyž to je určeno pro mne nekoukám sama jako výr...
17. 04. 2014 22:12
Tak nejlíp to rozčísla Anina1. Já se tu namouduši válím smíchy :-D Zrovna jsem dumala, jestli by se náhodou nenašel u potoka v Prokopáku, a já tam dolů ani nemusím lézt, Lidl mám blíž :-)))
17. 04. 2014 21:12
jé, Luci dííííky, tak ještě tedy popis kdeže tu plantáž máš, já vemu kosu a jdem na to!!!
17. 04. 2014 19:50
Našla jsem si na netu, že má rád lužní lesy - ty nemám v Mostě na dosah. Pak, že u potoka. Něco jako říčka teče kolem chemičky, a voda je .....no prostě dehet. Ale mám tím tip na výlet, vyrazíme v neděli ráno do kopců, kde vím, že je potok v lese a probrouzdáme to tam :-))
17. 04. 2014 19:13
normálně já si myslela, že roste fakt všude....
a vy mě přesvědčíte, že ne....
a vy mě přesvědčíte, že ne....
17. 04. 2014 13:40
Tak takový pole jsem nečekala :-) U nás v horách to roste u potoka a v žádném případě ne tolik, tohle je mazec. A jestli se v tom Ludvajz válí, tak musí bejt i zelenej ne? :D
17. 04. 2014 11:41
Hmmmmmmmm, tak takhle to tedy vypadá. Tak v lese u nás to není tutově a v zahradnictví semena ani sazeničky nevedou, na trzích se diví, na co že to proboha paní chcete......Tak mám nejspíš smůlu.
17. 04. 2014 11:30
Lucko tady je jedna rada na zpracování, třeba tě nadchne, je to článek z novin :-)
Johann Stabauer z Mondsee byl na tradiční přehlídce ve Wieselburgu oceněn „Zlatou štamprlí" za nejlepší likér z medvědího česneku. Je originalitou mezi rakouskými „paliči" nejen proto, že pálit začal teprve před dvěma roky, ale i tím, že je specialistou na rarity. Podle OÖN teď pracuje dokonce na kořalce ze sena, které si obstaral z alpských pastvin a je přesvědčen, že „chuť louky" jeho produkt udrží. „Při pálení jsem kutil. Všechno, co jinak nikdo nedělá, je pro mne automaticky zajímavé," říká.
Johann Stabauer z Mondsee byl na tradiční přehlídce ve Wieselburgu oceněn „Zlatou štamprlí" za nejlepší likér z medvědího česneku. Je originalitou mezi rakouskými „paliči" nejen proto, že pálit začal teprve před dvěma roky, ale i tím, že je specialistou na rarity. Podle OÖN teď pracuje dokonce na kořalce ze sena, které si obstaral z alpských pastvin a je přesvědčen, že „chuť louky" jeho produkt udrží. „Při pálení jsem kutil. Všechno, co jinak nikdo nedělá, je pro mne automaticky zajímavé," říká.
17. 04. 2014 08:50
Krása - já mám jednu sazeničku ubožačku - jsem zvědavá, jestli se mi rozroste...
Ludvikova
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?