TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 26. 08. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

MaSka

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 5 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 4155
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 136532.25 km
Kolo: 66634.70 km
Cvičení: 5678 h 47 min

Přátelé

MaSka

Fotogalerie: Když jí milujete,řešte pouze barvu! Popis: Čím tmavší, tím lepší! Energetický obsah tmavé a mléčné čokolády je stejný, rozdíl je v glykemickém indexu, tedy v následném rozkolísání hladiny krevního cukru. Dle odborných prací příznivý efekt tmavé čokolády převyšuje nad rizikem přírůstku hmotnosti. Tmavá čokoláda s vysokým obsahem kakaa příznivě ovlivňuje nejen naší náladu, ale také srdečně cévní aparát, nervou soustavu, má protizánětlivé účinky, zlepšuje kognitivní funkce, chrání kůži proti dopadu UV záření... http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21470061

  • Poslední úprava: 16. 11. 2013
  • Poslední komentář: 07. 03. 2015
Nahrávání..
Hodnocení (15 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

07. 03. 2015 20:17
Studentská pečeť obsahuje bohužel nevhodný palmový tuk...
07. 03. 2015 18:00
mám ráda jenom hořkou z mléčné mne bolí zuby :-D ,
Ujíždím i na hořké studenské pečeti :-D , ale vždy na mne zbudou jen 4 čtverečky :-D
07. 03. 2015 17:58
čokoláda je jedlá v jakékoliv barvě :-)
07. 03. 2015 13:11
Nejlepší čokoláda jsou nepražené kakaové boby :-)
07. 03. 2015 12:17
Mléčnou čokoládu s vysokým obsahem kakaa neznám (mám radši hořké, tak mléčné moc nesleduju), ale ráda bych ochutnala ... můžu se zeptat, kdo ji vyrábí? (jestli to není nepovolená reklama)
06. 03. 2015 21:51
Už jste ozkusili mléčnou čokoládu s vysokým obsahem kakaa??? U-u-úžasná!
18. 11. 2013 16:24
Mám tady doma 70% čokošku a občas uždibnu takovej kousíček:-) abych se neutrápila.Jinak mě tyhle hodně hořké chutnají.Nemám stím problém.
18. 11. 2013 10:55
škoda, že tmavá čokoláda není tak dobrá (pro mě) jako mléčná...
18. 11. 2013 09:09
to je úžasná zpráva, ale já spíš úlítávám na slaném :-(
16. 11. 2013 21:16
Cokoladu muzu ve vsech barvach... mnam!
16. 11. 2013 19:43
Když čokoládu, tak hořkou, hodně% - třeba s chilli nebo s mořskou solí...a zakázala bych Mikuláše za deset korun, protože to je blivajz a ne čokoláda!
16. 11. 2013 18:37
Tak já jsem černá ovce-miluji mléčnou čokoládku,to je lahůdka :o)))
16. 11. 2013 18:37
čokoláda ... mňam :-)
16. 11. 2013 17:32
no jo,když mě ta vysokoprocetní nechutná :-(((
16. 11. 2013 16:42
Já jsem sehnala Belgickou čokoládu ve specielní prodejně s oříšky , čajem apodobně, 100 g za 39 Kč byla s velkým procentem kakaa a bez cukru.Asi je mají i v dietních prodejnách pro diabetiky, tato neobsahovala ani žádné jiné sladidlo
16. 11. 2013 16:02
V globusu mají 90 % a je výborná
16. 11. 2013 15:26
.....ano, čokoláda z Lidlu :-)
16. 11. 2013 14:57
Mám ráda 90% čokoládu Lind, je sice dražší, ale je to jediná čokoláda, kterou nesním celou na posezení.
16. 11. 2013 14:55
martin-hh
na čokoládu bez cukru jsem ještě nenarazila .-(
16. 11. 2013 14:10
Kvalitní čokoláda se nepovažuje za sladkost, není v ní totiž cukr :)
16. 11. 2013 14:06
hurá,hurá :) napsané černé na bílém to vypadá výborně:) bez kvalitní čokolády bych byla v pytli,když mne honí chuť na sladké sáhnu po ní .a jelikož teď to tu čtu černé na bílém,příště úplně v klidu a bez výčitek(je pravda,že ty jsem poslední dobou neměla,ta čokoláda byla vždy zasloužená ) :)))))
16. 11. 2013 13:59
Konečně potvrzené. Myslím si to už dlouho. Blahodárný vliv na pleť a zažívání a náladu. Ale nikomu to nevnucuju a hlavně nepřehánět. To se pak dostaví výčitky a je to v tahu.
16. 11. 2013 13:42
Díky, tento článok ma naozaj potešil.
16. 11. 2013 13:03
Bezva, to jsme ráda.
16. 11. 2013 12:43
... a není jen na mlsání, ale např. kostička co nejvíce procentní čokolády chuťově doladí chilli con carne :-)
16. 11. 2013 12:35
Tak to je dobrá zpráva :-) mám nejraději tu co nejtmavší nejkakaovatější:-)
16. 11. 2013 12:08
Jenom pozor aby nebyla tmavá obarvená bez kakaa, známe ty oblbovátka výrobců :)
16. 11. 2013 11:44
No to je krásná zpráva. :o))
16. 11. 2013 10:41
mám ráda 70% s chilli :)
16. 11. 2013 10:40
Čokoládu jím jen občas a to nejraději hořkou. Tak to je velmi dobrá zpráva :-))
16. 11. 2013 10:30
Hořkou čokoládu mám moc ráda, pokud mlsám, tak právě tu :-) Nejradši mám 86% Cote´d´ore´. Četla jsem, že aby se dosáhlo uvedených účinků, je třeba tuto čokoládu konzumovat pravidelně(denně), v dávce cca 7g. Myslíte si to také?

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři