Datum registrace: 05. 01. 2011
Pyszkova
Původní Sebekoučink
63 %
0 kg
8.2 kg
Již zhubnuto: 5.2 kg
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 270.30 km |
Kolo: | 200.00 km |
Cvičení: | 3 h 20 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 137205.18 km |
Kolo: | 66668.00 km |
Cvičení: | 5714 h 35 min |
Přátelé
Stob skupiny
Pyszkova
Fotogalerie: říjen 2010 Popis: Na soutěži v Praze "O nejlepší školní oběd" se svou kuchařkou. Dostali jsme se mezi 10 nejlepších jídelen v ČR, ale neměli jsme to štěstí vyhrát. Byla vyhodnocena jen l. tři místa. Byl to však pro nás velký úspěch - jsme malá vesnická jídelna /170 strávníků/ ze zapadlé vesničky z pohraničí.
Hodnocení (10 hlasů):
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
28. 03. 2011 09:20
irena66
Sluší ti to moc :-) Mám pocit, že vyhrál Uherský Brod - moje děcka tam kdysi dávno chodily na obědy...teda spíš nechodily, protože prý od mamky je to nejlepší a já jsem musela pořád vyvařovat :-D
13. 03. 2011 13:57
Možná by vás inspirovalo i soutěžní menu. (Soutěž byla nejdříve korespondenční. Menu muselo obsahovat rybu nebo luštěninu. Finanční limit byl do 27 Kč za l porci a jídlo se muselo vařit ve ŠJ)
Naše menu: fazolová polévka krémová - barevné fazole namočíme - uvaříme - před koncem tepelné úpravy přidáme mrkev a celer. Když jsou fazole měkké - vytáhneme zeleninu - rozmačkáme a dáme ji zpět k fazolím. Zahustíme jíškou a nakonec zjemníme smetanou. Ochutíme solí, vegeta, ocet, majoránka.
Další chod - ryba po provensálku - rybu /treska, pangasius apod. - nejlépe s menším obsahem vody) naporcujeme - chvíli opečeme na oleji z obou stran - vložíme do pekáčku vymazaného máslem - zasypeme strouhaným sýrem promíchaným s provensálským kořením - asi 10 minut zapečeme v troubě.
Pak jsme vařili brambory s pažitkou a máslem a salát z čínského zelí s ovocem.
Čínské zelí nakrájíme, přidáme nakrájené jablko, pomeranč, grep - společně promícháme a dosladíme. Můžeme zakápnout olejem.
Naše menu: fazolová polévka krémová - barevné fazole namočíme - uvaříme - před koncem tepelné úpravy přidáme mrkev a celer. Když jsou fazole měkké - vytáhneme zeleninu - rozmačkáme a dáme ji zpět k fazolím. Zahustíme jíškou a nakonec zjemníme smetanou. Ochutíme solí, vegeta, ocet, majoránka.
Další chod - ryba po provensálku - rybu /treska, pangasius apod. - nejlépe s menším obsahem vody) naporcujeme - chvíli opečeme na oleji z obou stran - vložíme do pekáčku vymazaného máslem - zasypeme strouhaným sýrem promíchaným s provensálským kořením - asi 10 minut zapečeme v troubě.
Pak jsme vařili brambory s pažitkou a máslem a salát z čínského zelí s ovocem.
Čínské zelí nakrájíme, přidáme nakrájené jablko, pomeranč, grep - společně promícháme a dosladíme. Můžeme zakápnout olejem.
13. 03. 2011 12:44
Správná kuchařka musí být fortelná ženská a to ty jsi. Sluší vám to oběma a k výsledku gratuluju.
Pyszkova
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?