Datum registrace: 06. 01. 2017
Yogii
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 137202.18 km |
Kolo: | 66668.00 km |
Cvičení: | 5714 h 35 min |
Lektoři
?
Jak si přidat lektora
Yogii
Fotogalerie: Má dnešní večeře
Hodnocení (5 hlasů):
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
10. 07. 2017 11:15
hanajabu
Chut grilovane zeleniny, včetně lilku, jsem objevila v Chorvatsku. Od té doby dělám pravidelně. Oni ji koření česnekem a provensálským kořením, zakapnou olivovým olejem. A dá se jíst i vychladlé jako příloha.
10. 07. 2017 08:57
Tak se zadařilo vložit fotku, příště musím ještě vylepšit aranžmá. Každopádně grilovaný pstruh je klasika a grilovaný lilek mohu všem, kdo ho neznají, vřele doporučit.
08. 07. 2017 12:04
Pstruh a grilovaný lilek , paráda, taky tohle mám moc ráda :-), určitě sis pochutnával.....
Taky mě občas štve, že nejdou dávat fotky z mobilu.... Většinou se mi velký počítač nechce zapínat....:-(
Taky mě občas štve, že nejdou dávat fotky z mobilu.... Většinou se mi velký počítač nechce zapínat....:-(
08. 07. 2017 09:11
To bude výborná večeře ! Já mám taky mnoho fotek v tabletu, škoda, že sem nejdou dát. K počítači se dostanu jen někdy.
08. 07. 2017 08:18
Mne chutná lilek obalovaný jako řízek. CHuť je někde mezi květákem a houbou. no a grilovaný musí být taky skvělý...
08. 07. 2017 05:44
Takovou večeři bych si taky dala, grilovaný lilek jsem nejedla, ale v létě často grilujeme, tak určitě vyzkoušíme.
07. 07. 2017 22:21
Na fotku (až bude) se snad raději ani dívat nebudu, už takhle mi děláte chutě :)
07. 07. 2017 22:00
Chtěla jsem se podělit o fotku z dnešní večeře, ale bez počítače jen na mobilu to asi nepůjde vložit. Tak až se v neděli večer nebo v pondělí dostanu k počítači, zkusím to zas. Zatím jen ústně - pstruh na grilu s plátky grilovaného lilku a sklenkou suchého bílého vína. Ten lilek je úžasný, rychlý a jednoduchý. Jen sůl, pepř a olivový olej. A plátky na gril.
Yogii
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?