Datum registrace: 17. 01. 2011
jilkajda
Původní Sebekoučink
15 %
0 kg
8 kg
Již zhubnuto: 1.2 kg
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 136852.81 km |
Kolo: | 66657.70 km |
Cvičení: | 5696 h 37 min |
jilkajda
Fotogalerie: Druhy hub pro Boruvku :-))))) Popis: Tak Boruvko, klouzky, co jsi dostala od sousedky , jsem dnes nesbírala, ale rozšířím tě obzory
- Poslední úprava: 14. 09. 2013
- Poslední komentář: 30. 11. 2013
Nahrávání..
Hodnocení (5 hlasů):
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
30. 11. 2013 20:38
komina
Úžasné :-)
13. 10. 2013 11:42
To nechápu, my byli na houbách minulý víkend a našli jsme jeden malinkatý košíček ve 4 lidech asi za 2 hodiny... Už je na ně zima. Ještě, že máme zásoby i z loňska.
15. 09. 2013 09:33
Včera jsem původně chtěla na houby, ale nakonec jsme s Míšou zase šily, protože všechno oblečení na mně už viselo. Takže jsem bez hub :-((( Snad až se dostanu do lesa, ještě porostou ! To je tak za 2 týdny nejdříve
14. 09. 2013 20:58
Hmmm mňam ryzce na kamnech je moje dětství, děda i táta věděli kam na ně, já mám akorát ta kamna, ale ryczce jsem už několik let neviděla. Neobalené bedly jsou dobrota, ještě je z nich dobrá "držťkovka". To dělení mi připomnělo nedávnou návštěvu jednoho známého z ciziny, kterému jsem předložila srnčí se sušenými hříbky a sušenými rajčaty a furt jsme mu vysvětlovali, že jako je to pravý hřib a jak tomu říkají u ních a on pořád houba prostě houba, že to nerozlišují a jako že pro to chodíme do lesa, no to už mu přišlo úplně neuvěřitelné :-))) a já byla tak pyšná, že se cpe vlastnoručně nasbíranými hřiby ... Holt to houbaření je český národní sport .-)
14. 09. 2013 20:35
No je to nádhera!!! U nás toho asi tolik neroste,ale úlovek byl taky pěkný a neodradil mě ani ten zahradnický lijavec. Jen některým se u nás říká jinak..npř poddubák je u nás suchohřib, ale věřím , že chutnají stejně :-)))
14. 09. 2013 20:10
Nádhera :-)))
Taky děláme řízky z masáků. Bedly neobalujeme a hodíme jen na rychlo na pánvičku se solí a kmínem.
Taky děláme řízky z masáků. Bedly neobalujeme a hodíme jen na rychlo na pánvičku se solí a kmínem.
14. 09. 2013 20:10
Tedy Evi, těch hub je skoro tolik jako kroků co jsi při jejich sbírání nachodila!
14. 09. 2013 20:02
Z masáků mám ráda gulášek a ještě ryzce, jen tak pečené na kamnech, ale ty jsem letos neviděla
14. 09. 2013 19:59
Jestli můžu, tak k tomu určení co na co, se kterým naprosto souhlasím :-) přidám, že bedly jsou skvělé na houbové koření, usušit a rozmixovat s trochou soli, lišky na ragú ze zvěřinky. My teda ještě sbíráme masáky, které mi na řízky příjdou lepší než bedly, proto je melu do toho koření.
14. 09. 2013 19:17
Miluji píchavky, jsou obrovské jak hlava a obalované chutnají jako smažený sýr !!
14. 09. 2013 19:16
Ahojky Evi ! Moc děkuji za názornou ukázku !!! Toho si skutečně velmi, velmi vážím :-))) Ty máselníky vůbec neznám.
14. 09. 2013 18:49
Ahoj Evičko, houbičky jsou pro Boruvku, ale dovolila jsem se podívat, je to paráda. Jsi šikula :-)))
14. 09. 2013 18:49
Takové nádherné hříbečky nám v Praze nerostou ;-) tady v okolí tak maximálně babky :-/
jilkajda
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?