Datum registrace: 25. 01. 2011
jonasek
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 137205.18 km |
Kolo: | 66668.00 km |
Cvičení: | 5714 h 35 min |
jonasek
Fotogalerie: Malá inspirace
- Poslední úprava: 06. 03. 2012
- Poslední komentář: 22. 01. 2013
Nahrávání..
Hodnocení (7 hlasů):
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
22. 01. 2013 07:51
caliste
Ty jo, chleba vypadá božsky.. peču běžně v DP z droždí, ke lváskovýámu se stále nemůžu odhodlat. Kde se dá sehnat ošatka?
06. 03. 2012 19:12
děkuji za inspiraci .... játra jsem dlouho neměla:) a vypadá to vše moooc úžasně a ty chleby ... mňam
06. 03. 2012 11:41
Bohdana:obojí oceňuji, kůrka je úžasná z trouby, pekárna je praktická už jen pro to, že umíchá těsto a nechá v tele vykynout těsto i na pizzu, buchty aj....
06. 03. 2012 10:10
Ten z hrnce je krásně rozpraskanej. Hned bych si ulomila kousek kůrčičky:-))
06. 03. 2012 09:45
Dík za odpověď. Je to fakt radost pohledět :-)
A když už pečeš dlouho, tak předpokládám, že můžeš dobře porovnávat. Co je dle Tebe lepší - pekárna nebo trouba ?
A když už pečeš dlouho, tak předpokládám, že můžeš dobře porovnávat. Co je dle Tebe lepší - pekárna nebo trouba ?
06. 03. 2012 08:58
Ano, v ošatce. Dobré byly všechny!!! Peču chleba již dlouho, ale s kváskovým začínám.
06. 03. 2012 07:49
Inspirace super !! Hlavně ten druhý kváskový chleba vypadá naprosto úžasně !!!! To necháváš kynout v ošatce ?
jonasek
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?