Datum registrace: 18. 01. 2011
martini.babe
Původní Sebekoučink
0 %
0 kg
8 kg
Již zhubnuto: 0 kg
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 137202.18 km |
Kolo: | 66668.00 km |
Cvičení: | 5714 h 35 min |
Stob skupiny
martini.babe
Fotogalerie: piškotová želva
Hodnocení (11 hlasů):
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
01. 06. 2011 09:45
Nádhera, ale neměla bys nám dělat chutě takhle po ránu:-))
14. 05. 2011 16:37
Mnam mnam, dala bych si kousek, ale bez zelatiny. Takhle musim sklapnout prazdnou papulku. Ale vypada to krasne.
11. 05. 2011 19:26
Vypadá to úžasně - vyrábět raděj nebudu, protože by skončila minimálně polovina v mém žaludku ;-)
11. 05. 2011 19:20
já dělala též želvičku =)...ale zelenou...a taky piškotkovou =)...zapomněla jsem sem hhodit foto =)
11. 05. 2011 18:38
A to nejlepší nakonec :o) Jedna porce je vcelku přijatelná snídaně :
1040 KJ; B10,2; T11,4; S26,2
1040 KJ; B10,2; T11,4; S26,2
11. 05. 2011 18:37
Z vajec, 12 cukru a 125g mouky připravíme piškot, který upečeme na pečícím papíře dorůžova. trošku vychladlý svineme i spečícím papírem do rolády. po úplném vychladnutí potřeme zavařeninou a znovu srolujeme. Náplň : želatinu necháme nabobtnat a rozpustit se 4 lžícemi mléka(nebo vody) mezitím utřeme tvaroh se 3 lžičkami cukru, přidáme zakysanou smetanu a vyšlehanou šlehašku pro zjemnění. Nakonec vmícháme želatinu a pořádně zamícháme. Do náplně vmícháme nadrobno nakrájené ovoce(mandarinky, jahody, borůvky...) Roládu nakrájíme cca na 1cm silné plátky kterými vyložíme mísu(vyložíme i potravinářskou folií, ale nemusí být,) 5 plátků si necháme na zakrytí.Dáme do lednice 5 hodin chladit a podáváme.
11. 05. 2011 18:37
Potravina Množství (g/ml)
Kompot průměr 150
Kompot light průměr 150
Tvaroh polotučný průměr 250
Smetana zakysaná 15 % tuku průměr 180
Smetana ke šlehání 33 % tuku průměr 250
Mléko polotučné čerstvé průměr 20
Želatina suchý stav 15
Mouka pšeničná polohrubá 125
Cukr průměr 140
Vejce celá průměr 275
Džem průměr 20
Kompot průměr 150
Kompot light průměr 150
Tvaroh polotučný průměr 250
Smetana zakysaná 15 % tuku průměr 180
Smetana ke šlehání 33 % tuku průměr 250
Mléko polotučné čerstvé průměr 20
Želatina suchý stav 15
Mouka pšeničná polohrubá 125
Cukr průměr 140
Vejce celá průměr 275
Džem průměr 20
martini.babe
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?