Datum registrace: 19. 01. 2023
starejchemik
Sebekoučink
Váš cyklus již skončil. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 136737.40 km |
Kolo: | 66650.70 km |
Cvičení: | 5686 h 57 min |
starejchemik
Fotogalerie: Domácí rohlíky
Hodnocení (4 hlasů):
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
20. 02. 2023 20:59
starejchemik
Jo, je to mazel šikovnej, říkám mu " Chlupatej jazyk" , ochutnává a umí poradit a doladit finální podobu jídla. Má cit.
19. 02. 2023 11:15
To je hezký, že děti takhle vedete, v těžkých časech si budou umět poradit :-)
18. 02. 2023 20:00
Před chvilkou vytáhl z pece celozrnný chleba, akorát jsme přišli s nejmladším z bazénu a vůně po bytě, Matěj rozesmatej,že to pečení není až taková věda. Trefil bochník bez formy = hezká kůrka. Bude dobře připravený do života.
18. 02. 2023 19:27
Tak to je šikula, jestli chce, může jít bydlet k nám. Je vidět že má šikovné rodiče, tak na něj buďte hodný, takové děti se moc v dnešní době nerodí. Nebo k tomu nejsou vychovaný.
18. 02. 2023 13:58
Ono to mango a ananas máme rádi všichni. Tak to koupím ovoce v akci, ananas za 30 když je zelenej, manga taky tak. Ananas mi dozraje za týden až dva, mango bohužel ne. A pak se loupe, krájí.. a kompot vyjde na dvacku. Učím kluky k ekonomickému způsobu života, nejmladší si teď šije polštářek. Přece to nebudeme kupovat, když máme starých triček a náplně do polštáře dost. A ty legrace co se užije. Jen to stojí čas.
18. 02. 2023 12:08
A rohlíčky dnes obzvláště vypečené :-) to je tedy paráda, máš šikovného kluka. A že se pustil do zavařování právě manga je zajímavé. Prostě po tatínkovi:-)
18. 02. 2023 08:23
To je syn? A já jsem si myslela, že nám starej chemik na STOBu omládl. Jako my všechny. Ale šikulka
18. 02. 2023 08:13
Nádhera, máš tuze šikovnýho syna.Ve čtrnácti jsem to taky neuměla, až v první vlně covidu jsem na to vlítla.Dělala jsem rohlíky, hosky a i chleba.
Je pravda, že můj syn od dvanácti let dělal lívance a palačinky, to ho děsně bavilo a vůbec ho to k vaření táhlo, nakonec si ale vybral elektrikařinu a vaření je jeho koníček do dnes..
Je pravda, že můj syn od dvanácti let dělal lívance a palačinky, to ho děsně bavilo a vůbec ho to k vaření táhlo, nakonec si ale vybral elektrikařinu a vaření je jeho koníček do dnes..
18. 02. 2023 05:22
Tak to máš šikovnýho synka :-).
Sifaka aby si nerýpla :-). Však tam trocha celozrnné mouky být mohla, z fotky se to nepozná......
Jelikož v obchodech nám ty celozrnný výrobky dobarvují aby byly tmavší a bylo na první pohled poznat že je to něco zdravějšího ale opak je kolikrát pravdou.... Celozrnná mouka je jen o fous tmavší oproti klasické bílé mouce....
Sifaka aby si nerýpla :-). Však tam trocha celozrnné mouky být mohla, z fotky se to nepozná......
Jelikož v obchodech nám ty celozrnný výrobky dobarvují aby byly tmavší a bylo na první pohled poznat že je to něco zdravějšího ale opak je kolikrát pravdou.... Celozrnná mouka je jen o fous tmavší oproti klasické bílé mouce....
17. 02. 2023 23:41
To nebyla moje akce, přijdu domů a na kamnech kyne těsto. Víc jsem se neptal a čekal co bude
17. 02. 2023 23:04
Chválím, moc hezké výrobky, ovšem ty jako uvědomělý Stobak jsi měl klucinovi vyměnit mouku za celozrnnou.:-)......tak příště.
17. 02. 2023 22:44
Jsem moc pysnej na svýho 14 let mladého synka. Všechno od receptu do upečení si udělal naprosto sám. A to ještě stihnul udělat mangové kompoty a mezi řečí je zavařit. Mám radost. Já to v jeho letech neuměl
starejchemik
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?