TOPlist
Sledujte nás:

Kategorie potravin

Kachní prsa s kůží (syrová)
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 850 kJ
Bílkoviny: 16 g SAFA: 6.8 g
Tuky: 15 g Cukry: 0 g
Sacharidy: 0 g Vláknina: 0 g
Sůl: 0.12 g

Maso je významným zdrojem biologicky hodnotných bílkovin. Obsah tuku závisí na konkrétním kusu, u kachních prsou je většina tuku obsažena pod kůží, proto není vhodné kůži konzumovat a raději ji odstraňte. Dále maso obsahuje některé vitaminy (zejména D a B12) a minerální látky (železo, fosfor, draslík).

Náhrada

Před konzumací z masa odstraňte kůži, která obsahuje nejvíce tuku. Kachní prsa můžete nahradit kuřecí nebo krůtími prsy, která obsahují méně tuku.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Naši partneři