TOPlist
Sledujte nás:

Kategorie potravin

Bramborové hranolky pečené na sucho (solené)
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 550 kJ
Bílkoviny: 2 g SAFA: 0.8 g
Tuky: 4 g Cukry: 0.5 g
Sacharidy: 21 g Vláknina: 2.5 g
Sůl: 0.8 g

Výhodou hranolek pečených v troubě je, že oproti klasickým smaženým hranolkám neobsahují téměř žádný tuk. Jejich nevýhodou je však vysoký glykemický index, nejsou proto zcela vhodné.

Náhrada

Hranolky raději nahraďte vařenými brambory, které mají nižší glykemický index a zasytí vás tak na delší dobu. Při redukci hmotnosti nahraďte část přílohy zeleninou.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Naši partneři