Kategorie potravin
brambory 50% (brambory 98%, řepkový olej, jedlá sůl, koření); fazolková směs 25% (fazolové lusky 91%, anglická slanina 9% [vepřové maso, pitná voda, jedlá sůl, bramborový škrob, vepřová želatina, vepřová bílkovina, cukr, dextróza, stabilizátory E450, E451, antioxidanty E301, E316, zahušťovadla E407a, E407, E415, barvivo E150d, látka zvýrazňující chuť a vůni E621, konzervant E250]); jehněčí maso 18%; omáčka 7% (cibule, slanina [vepřové sádlo bez kůže, jedlá sůl s jodem, konzervanty E250, E500], česnek, olivový olej, vývar [hovězí vývar z hovězího masa, hovězích kostí, mrkve, cibule, celeru, petržele, česneku a koření], citron, jedlá sůl, pšeničná mouka, rozmarýn, tymián, koření.