TOPlist
Sledujte nás:

Kategorie potravin

Heleb Matjesový salát se žampiony
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 683 kJ
Bílkoviny: 7.6 g SAFA: 2.5 g
Tuky: 14 g Cukry: 0 g
Sacharidy: 0 g Vláknina: 0.6 g
Sůl: 1.3 g

Salát ze solených sleďů a žampiony. Složení: filety bez kůže ze SLEDĚ OBECNÉHO (36%) (CLUPEA HARENGUS – způsob produkce: uloveno v moři, oblast odlovu: severovýchodní Atlantik FAO č. 27, rybolovná technika: pelagická vlečná síť s rozpěrnými deskami), paprika (22%), cibule (14%), žampióny (14%), řepkový olej, jedlá sůl s jodem maximálně (2%) (jedlá sůl, jodičnan draselný), ocet kvasný lihový, pitná voda, látky zvýrazňující chuť a vůni: glutaman sodný, kyseliny: kyselina citronová, petržel, dextróza, koření, konzervanty: E211, E 200.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Naši partneři