- Autor: zuzanal
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 55 |
Česnek | 10 |
Brambory zimní | 220 |
Pór | 400 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1661 kJ
Bílkoviny (g): 20,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 66,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 332 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 1.2, Sacharidy (g): 13.2, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
pórek a syrové brambory nakrájet na kolečka resp. malé kousky a dát vařit do osolené vroucí vody, možné přidat česnek vcelku dle chuti. Uvařit doměkka, rozmixovat na jemný krém, vmíchat vajíčko a nechat provařit
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.