- Autor: BlankaC
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Farine de Blé pour gâteaux | 20 |
Alnatura ryzove mleko | 100 |
Máslo | 18 |
Banány | 50 |
Cukr průměr | 3 |
Tofu natural La Vie Claire | 30 |
Tofu natural | 30 |
Energetická hodnota celkem: 1585 kJ
Bílkoviny (g): 11,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 40,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 396 kJ
Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 2, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
V receptu neni pouzita zadna surovina zivocisneho puvodu. Roztavime si tuk (pokud pouzivame rostlinny olej, neni treba) Budto hedvabne tofu nebo tvrde rozemeleme na kasi, stejne jako banan a pridame trochu cukru a citronu. Pridame trochu mleka (ja pouzila ryzove) a rozehraty tuk opet hezky zpracujeme. Zahustime moukou a nechame cca 20 min. ztvrdnout v lednicce. Pokladame v tensich vrstvach na rozpaleny plech a peceme cca 20 min.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.