- Autor: JaninaDseznamcz
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 15 |
Ocet | 8 |
Zelí bílé hlávkové | 600 |
Kopr | 15 |
Dochucovadla:
sůl,ocet,cukr
Energetická hodnota celkem: 816 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 46,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 136 kJ
Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 7.7, SAFA (g): 0, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Nakrouháme zelí a přidáme ostatní ingredience.Promícháme a necháme 24hodin odležet v lednici.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.