- Autor: Akeity
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 80 |
Těstoviny celozrnné semolinové (v suchém stavu) | 50 |
Gran Moravia | 5 |
Olej olivový | 3 |
Bujón Natur (hotový výrobek) | 20 |
Rajčata konzervovaná | 100 |
Mrkev | 30 |
Celer bulva | 30 |
Česnek | 10 |
Cibule | 20 |
Energetická hodnota celkem: 1529 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 47,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mrkev a celer oloupeme a na hrubo nastrouháme. Potom na pánev dáme olej, cibuli, zeleninu, maso a restujeme, poté zalijeme konzervovanými rajčaty, bujonem s vodou a necháme vydusit. podáváme s těstovinami a posypané sýrem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.